ابوالفضل روغنی گلپایگانی، مدیرعامل شرکت گروه صنایع کاغذ پارس و رئیس سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوا همزمان با دومین روز نمایشگاه IFPEX از بخش های مختلف نمایشگاه آینده چاپ ایران بازدید، سپس با جمعی از فعالان چاپ افغانستان بازدید کرد.
به گزارش ستاد خبری نمایشگاه «آینده چاپ ایران»، ابوالفضل روغنی، مدیرعامل شرکت گروه صنایع کاغذ پارس و رئیس سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوا امروز (چهارشنبه 21 دی ماه) از بخش ها و غرفه های نمایشگاه IFPEX بازدید کرد، سپس با حضور در ستاد اجرایی با جمعی از چاپخانه داران و فعالان بسته بندی افغانستان دیدار کرد و درباره ظرفیت های همکاری بین دو کشور با یکدیگر به گفتگو پرداختند.
در این دیدار ابوالفضل روغنی با ارائه توضیحاتی درباره وضعیت کاغذ در کشور عنوان کرد: دست کشور ما سالانه به ۹۰۰ هزار تن کاغذ بسته بندی نیاز است این در حالی است که بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن از این نوع کاغذ در ایران تولید میشود و ظرفیت خوبی برای صادرات این کالا فراهم است.
وی ادامه داد: کشور سالانه ۳۸۰ هزار تن کاغذ تحلیل نیز نیاز دارد اما مجموعه تولیدات ما به بیش از ۱۴۵ هزار تن میرسد و در این بخش نیازمند واردات هستیم، بخش عمده کارخانه های کاغذ سازی در ایران با مواد اولیه چوب با گاز و کاغذهای بازیافتی تولید می شوند.
وی با اشاره به تولید شرکت کارخانه های صنایع کاغذ پارس گفت: این مجموعه اولین کارخانه کاغذ سازی کشور با هدف تولید کاغذ تحریر از باگاس یا تفاله نیشکر است و با تکیه به پسمانده کشاورزی به تولید کاغذ تحریر و بسته بندی اقدام میکنیم.
روغنی با اشاره به تولید محصول جدید این مجموعه در حوزه ظروف یکبار مصرف توضیح داد: اکنون شرایطی فراهم شده است تا بتوانیم ظروف یکبار مصرف بدون مسمومیت را تولید کنیم، ظروف یکبار مصرف معمولا به سلامت انسان آسیب زیادی میزند و متعلق به کردیم محصول تولید کنیم که استفاده از با استفاده از باگاس تولید میشود و سیب سلامت همچنین تاییدیه fda آمریکا را دارد. وی همچنین به تجزیه پذیر بودن این ظروف یکبار مصرف اشاره کرد و گفت بازار این محصول در ایران خیلی کم است اما صادرات آن به خارج از مرزهای ایران به شکل خوبی ادامه دارد، و ما به کانادا، اسپانیا همچنین ایتالیا صادرات داریم اکنون ۸۰ درصد تولیدات ما توسط ایتالیا به سراسر اروپا توزیع می شود.
وی با بیان اینکه این ظروف ۲۰ درصد گرانتر است سایر ظروف یکبار مصرف است، گفت: در شرکت دیوار شوشتر نسبت به تولید کاغذ بسته بندی تحلیل و ظروف یکبار مصرف اقدام کردیم و دوست داریم ارتباط تجاری خود با سایر کشورها را تقویت کنیم.در بخش دیگر این دیدار، نماینده چاپخانه داران افغانستان در سخنانی با اشاره به تولیدات شرکت کاغذسازی پارس، گفت: ما خواستار دریافت کاغذ تحریر خوبی هستیم که در ایران تولید می شود، اما مساله اصلی ما مشکل حمل و نقل و بحث ممنوعیت صادرات کاغذ تحریر در ایران است.
وی افزود: این در حالی است که کاغذ بالکی و کاغذ تحریر شرکت پارس برای کتاب های حوزه رمان و ادبیات، همچنین کتاب های کودک و نوجوان بسیار خوب است، ما بخش زیادی از این کاغذها را از کشورهای پاکستان، هند و اندونزی وارد می کنیم اما دوست داریم که از کشور دوست و همسایه آن را تامین کنیم.
بابک عابدین، رئیس نمایشگاه آینده چاپ ایران نیز در این دیدار با تاکید بر لزوم ایجاد همکاری های کاری بین دو کشور، توسعه صادرات را هدف اصلی برپایی این نمایشگاه دانست.
نمایشگاه آینده چاپ ایران تا جمعه 23 دی ماه هز رور از ساعت 10 تا 18 در مرکز نمایشگاهی ایران مال برپا است.